luni, 13 aprilie 2009

Noutati Blog Director de Gradinarit!

In primul rand, zilele acestea am avut inca 2 inscrieri pe Blog Director de Gradinarit! Le urez "Bun Venit!" Cristinei si Ralucai si le anunt (inclusiv pe aceasta cale, nu numai pe mail) ca au calitatea de membru fondator!

Victoria este prima inscrisa in Blog Director. Ea locuieste in Giurgiu si descopera pas cu pas, in gradina proprie, placerea de a ingriji plantele, copacii si legumele si va impartaseste si voua experienta ei de gradinar! Se ocupa de legume, plante, pomi fructiferi si flori, iar gradina ei este minunata!

Cristina locuieste deocamdata la bloc, in Bucuresti, dar balconul ei este o oaza de liniste si frumusete. Ea ne impartaseste bucuriile ei, ne arata locurile pe care le viziteaza si florile pe care le iubeste.

Raluca este la inceput de drum cu gradina ei din Campina, dar nu a pornit de la zero. Este foarte mandra ca i-au inflorit piersicii si invata multe lucruri din mers.

Dragele mele, oricand aveti timp si chef, va astept cu propuneri de articole, fotografii, idei, intrebari, sugestii!

Raluca deja a venit cu 2 propuneri de articole, le voi "ataca" unul pana in Paste, unul dupa Paste, si cu o idee excelenta, aceea de a crea "Bursa Blog Director". Pe aceasta bursa, cititorii, inscrisi sau nu in Blog Director, pot lasa anunturi legate de schimb de seminte/flori, vanzare/cumparare de plante sau pomi, articole gratuite pe care ofera celorlalti pasionati, adica orice are legatura cu pasiunea noastra, gradinaritul.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

 

Copyright © 2009 Blog Director de Gradinarit
Designed by csstemplatesmarket
Converted to Blogger by BloggerThemes.Net