sâmbătă, 30 mai 2009

Avem un membru nou cu doua blog-uri!!

As vrea sa ii dau si mielul Adelei, pentru ca in mail-ul de confirmare a inscrierii, i-am zis Dana. :) Da, dupa cum ati observat in sectiunea din dreapta, "Membri Blog Director", mai avem inca 2 inscrieri, ridicand numarul membrilor comunitatii noastre la 14!

Ii multumesc Adelei pentru cele doua blog-uri pe care le detine si cu care se mandreste. Primul are legatura cu Cabana Bradet, o stiti, cea aproape de Cluj. Daca va e dor sa revedeti si sa va racoriti, are cateva fotografii cu peisaje inzapezite.

Cel de-al doilea blog, Natural si verde, este foarte interesant. Veti afla informatii despre cimbrisor, crini de padure si multe amanunte despre sapunuri. Sapunuri pe care Adela le prepara in casa, in forme speciale. Cum suna "sapun cu suc de morcovi, portocale si castraveti"?? V-am facut curiosi? Treceti pe la ea in drum spre dusul zilnic si cred ca veti arunca la cos gelul de dus obisnuit!

1 comments:

Victoria spunea...

Buna seara si "Bun venit" tuturor noilor inscrisi.Cam tarziu,ce-i drept,dar sunt pe ultima suta de metri cu rasadurile.
Abia astept sa intru pe blogul Adelei sa vad retetele de sapun,poate le incerc si eu,caci suna minunat.
Cat despre flori si alte plante de gradina,as sta ore intregi sa le admir si sa citesc despre experientele altora.Problema este timpul.

Trimiteți un comentariu

 

Copyright © 2009 Blog Director de Gradinarit
Designed by csstemplatesmarket
Converted to Blogger by BloggerThemes.Net