marți, 26 mai 2009

Avem un nou membru Blog Director de Gradinarit!

Dragii mei, nu mai reusesc sa ma ocup de post-ul promis, pentru ca... tanana!!! Am ajuns la 10 membri pe Blog Director!!

Ioana a primit invitatia de a se alatura echipei Blog Director si a acceptat-o, mai ales ca vroia sa isi aduca la zi proiectele de pe blog-ul personal. Eu l-am vizitat si mi-a placut foarte mult, de aceea am si invitat-o! Sa nu credeti ca invit asa, pe oricine... Nuuuu, avem nevoie de membri si prieteni virtuali care sunt iubitori de natura si frumos, dupa cum tot spun eu, care vor sa ne impartaseasca din experientele lor si care nu se sfiiesc sa ceara sfaturi sau ajutor de la comunitatea noastra. Pentru ca, nu-i asa?, toata lumea are de invatat permanent.

O sa va placa subiectele tratate de Ioana, asa ca in pauza de cafea puteti sa ii faceti o vizita!

2 comments:

dan spunea...

Foarte bine pusa problema daca nu ar fi atat egoism, dar succes oricum o sa va faceti comunitatea pe care o doriti si membri incet,in timp se vor alege si singuri.SUCCES.

Unknown spunea...

Multumesc, Dan, pentru urari! Eu sper ca vom construi comunitatea pe care toti ne-o dorim, ca de aceea suntem aici! Nu am inteles la ce te-ai referit cand ai spus "daca nu ar fi atat egoism", asa ca astept un reply, ca m-ai facut curioasa.

Trimiteți un comentariu

 

Copyright © 2009 Blog Director de Gradinarit
Designed by csstemplatesmarket
Converted to Blogger by BloggerThemes.Net