joi, 18 iunie 2009

DECERNARE PREMIU CONCURS BDG

Astazi e 18 iunie, ora 9.35 p.m. Am spus ca in aceasta seara voi decerna premiul concursului lansat de Blog Director de Gradinarit in urma cu 2 saptamani.

V-am invitat sa raspundeti la intrebarea "care credeti ca este sursa de poluare care distruge cel mai mult fauna si flora pamantului?". Totodata, v-am provocat sa scrieti si motivele pentru care considerati acea sursa ca fiind cea mai nociva, sa explicati ce credeti ca este de facut - la scara mica si/sau la scara mare si sa ne impartasiti si noua experienta voastra legata de acea sursa de poluare.

Dupa cum v-am spus, nu exista raspunsuri corecte sau gresite la aceasta intrebare, pentru ca m-am decis sa premiez cel mai bun raspuns original. Nu am vrut sa trag la sorti, cu toate ca as fi preferat. De ce? Simplu! Au fost 7 raspunsuri si chiar nu pot spune ca au fost altfel decat originale. Si nu, nu sunt subiectiva.

Din pacate, nu au fost decat 7 inscrieri. Pentru ca mi-as fi dorit sa spunem mai multi ce ne doare, vizitatori am avut o gramada, dar poate ca e mai bine sa facem, nu sa si scriem. Sau asa (ma amagesc) imi place sa cred!

Din fericire, cred ca mi-ar fi fost muuult mai greu sa aleg un castigator. Nu ca acum mi-a fost usor!

Boooon, sa nu va mai tin in suspance, voi anunta castigatorul!

A, ce va castiga? Sa mai zic inca o data! Hai, ca e frumos, trebuie sa recunoasteti! Ca atunci cand vezi un film, astepti sa afli criminalul si vine o tona de publicitate.

Premiul oferit de BDG este cartea "ABC-ul gradinaritului. Peste 600 de sfaturi si sugestii pentru gradinarii amatori" de Etienne Blouin, editata la Polirom.

Castigatoarea (deja am dezvaluit un amanunt) va afla in 240 pagini tot ce o intereseaza legat de amenajarea unui spatiu verde in apartament sau in curtea casei. Pretul cu care am achizitionat-o este de 438.000 lei, cu comanda online. Ca sa stie toata lumea ce valoare are acest premiu!

(tobe) Ta-na-naaaa!

O declar castigatoare pe April16, pentru raspunsul ei original, interesant, din care am avut ceva de invatat! Felicitari, meriti pe deplin premiul!

April16, astept un mail pe adresa blog.director.gradinarit [at] gmail.com cu datele tale, pentru a iti trimite coletul.


Felicitari tuturor participantilor pentru timpul acordat raspunsurilor si pentru implicare!

Sper ca veti continua politica eco!

BDG va asteapta si la urmatorul concurs cu noi surprize!

5 comments:

Rosii spunea...

felicitari castigatoarei! :)

Unknown spunea...

Jester, extrem de interesant, dar nu cred ca ai nimerit comunitatea. BDG este o comunitate a pasionatilor de gradinarit, nu de povesti. :)

Dar, pentru ca nu sunt rea, voi vizita site-ul vostru si daca mi se pare interesant voi scrie un articol pe blog-ul personal.

Multumim de info!

Gingasia spunea...

Arata minunat!sa popi si febletea de fetita pe care o ai!:))

Unknown spunea...

@ Gingasia - multumesc mult! :)

David Octavian spunea...

Foarte frumos blogul.
Si,desi cu intarziere,felicitari April16,pentru postare si pentru premiu.Sa il folosesti cu placere si sa te ajute in tot ce faci in gradina ta.

Trimiteți un comentariu

 

Copyright © 2009 Blog Director de Gradinarit
Designed by csstemplatesmarket
Converted to Blogger by BloggerThemes.Net