marți, 16 iunie 2009

O noua infatisare a Blog Director de Gradinarit

De ceva vreme ma tot chinui sa gasesc o tema frumoasa, care sa aiba legatura cu comunitatea Blog Director si sa functioneze.

Intr-un final, am gasit-o! Cu cateva modificari in codul html (pe care cu mandrie va spun ca le-am facut singura!), cateva schimbari ale imaginii de ansamblu, un aer mai "green", mai aerisit, sectiuni clare si usor de accesat. Aceasta este noua imagine Blog Director de Gradinarit, o imagine care mie una imi place foarte mult si pe care o voi pastra mult timp de acum incolo!

Sectiunile (de pe tab-uri) sunt:

- Prima pagina
- Despre bdg
- Membri
- Inscriere
- Bursa
- Concurs
- Contact

Va invit sa descoperiti ce contine fiecare si astfel sa testati noul format. Am muncit mult la el, am facut numeroase incercari esuate pana la el si am pus suflet.

Voua va place?

Aveti si un chestionar in dreapta... va invit sa raspundeti la el.

13 comments:

Rosii spunea...

Salutare dragi colegi de director de gradinarit! Am primit o invitatie sa intru in direct prin telefon la Radio France Internationale maine dimineata la 9.45, referitor la proiectul cu rosiile. Va invit sa ma ascultati daca puteti :)

Detalii am dat la mine pe blog

Rosii spunea...

P.S. noua infatisare e mult mai ok, mai cool decat culorile alea boring care erau inainte... doar ca s-au pierdut linkurile din bara dreapta catre blogurile membre :)

Rosii spunea...

P.S. 2: bennerele alea mici ale directoarelor web in care ai inscris blogul strica tot aspectul si nu ajuta prea mult... cu toate dimensiunile lor si cu pestritzeala lor :)

april16 spunea...

clar imi place mai mult noua infatisare! Mie mi-ar placea sa fie afisate mai multe articole pe o pagina, asa pentru usurarea lecturii. Felicitari pentru rezultat!

Mihai-am citit despre interventia de la RFI, iti raspund aici ca eu si blogspotul suntem certati.

Vad ca merge transmisiunea live aici

http://www.rfi.ro/rfi-online.php

Eu sunt pe receptie! Ne auzim si succes!

april16 spunea...

Mihai, vad ca exista o pagina separata pentru membri, mie mi se pare chiar faina ideea cu paginile separate

Unknown spunea...

@ Mihai - maine te voi asculta cu siguranta! Online, cred. Succes, iti tin pumnii!

Ma bucur ca iti place noul look. Nu s-a pierdut nimic, doar ca am aranjat altfel. Este o alta structura. Link-urile cu membri au fost trecute separat, asa cum a remarcat si April. Am vrut de mult timp sa aleg un layout cu tab-uri, pentru ca acum avem 16 membri, dar in viitor este posibil sa ajungem si la 50. Toata sectiunea din dreapta ar fi fost umpluta numai cu link-urile membrilor. Asa, totul este mult mai aerisit. In dreapta existau toate informatiile: inscriere, concurs, despre BDG, membri, bursa, stiati ca... si o gramada de alte lucruri. Ajunsese pagina foaaarte lunga si nu-mi placea. Acum sunt sectiuni separate si e mai "liber" totul.

Referitor la bannere... aici nu am ce sa fac. Nici mie nu-mi place alaturarea de 10 culori si forme, dar asta este situatia. Trebuie sa promovez Blog Director-ul si numai asa o pot face.

@ April - multumesc! Ma bucur ca iti place si tie! Cate articole ai prefera sa fie pe pagina? Acum sunt 5. Si se termina bine in relatie si cu sectiunea din dreapta.

Alinadel spunea...

Foarte fain! Felicitari! :-)

Cristina spunea...

este super, bravo Silvy! culorile sunt foarte placute si imi place cum arata. Cred ca nici nu e greu sa-ti dai seama ce am votat :))
Link-urile se pot adauga, bannerele la un moment dat se pot alege pe culorile adecvate... timp sa ai :))

Cristina spunea...

mai e putin de lucru, e foarte incarcat (2 ceasuri etc.) dar e foarte fain

Unknown spunea...

@ Alina - multumesc mult! :) Ai si votat? :))

@ Cris - saaaar'na! Asa, asa, ma bucur ca-ti place!

La ce link-uri te referi ca se pot adauga?

Unde am putut alege culorile banner-elor, am ales, doar la primul, cel mai mare cred ca pot schimba in gri. Asa mi-aduc aminte, ca il aveau in lista. In rest, din pacate, astea sunt. Si nici intr-o pagina separata nu le pot pune, pentru ca trebuie sa fie pe prima pagina. Asta este, asta avem, cu asta defilam!

Am ales GeoClock, ca-mi placea ideea, dar acum am schimbat in GeoWeather si nu mai are 2 ceasuri. E bineeeee? :D

Unknown spunea...

Am aranjat toate banner-ele mai strans. Cred ca e mai ok asa. E mai scurt si mai condensat.

treangelsmother spunea...

Imi plac flutuasii verzi, stilizati dar frumosi, cat despre asezarea paginii eu o gasesc ok , nici nu cred ca vei putea afisa atata informatie in spatiu mai putin , e bine asa ... haha sincer ma asteptam la o poza cu cazmale, galeti si alte cele dar cred ca cel mai mult conteaza continutul blogului nu poza din capul lui... Felicitari pentru noua imagine e reusita! Succes in continuare!

Unknown spunea...

@ Treangelsmother - poze cu cazmale si galeti??? Hahahahahahahaha! Da, poate daca vindeam cazmale si galeti! Hahahahahaha!

Multumesc de aprecieri!

Trimiteți un comentariu

 

Copyright © 2009 Blog Director de Gradinarit
Designed by csstemplatesmarket
Converted to Blogger by BloggerThemes.Net