sâmbătă, 13 iunie 2009

Premiul e la mine pe masa...

... as we speak, cum spune englezul. :)

Da, ieri am ridicat cartea de la posta; v-am spus ca am comandat-o online. Acum am deschis-o si am rasfoit cateva pagini. Tin sa va spun ca deja il invidiez pe castigatorul concursului lansat de Blog Director! Este bine scrisa, are si un glosar de termeni, traducerea este buna, din ce mi-am dat seama, si cred ca ii va folosi mult posesorului.

Asa ca, haideti, lasati un comentariu la post-ul Concurs Blog Director si raspundeti la intrebarea concursului nostru: "care credeti ca este sursa de poluare care distruge cel mai mult fauna si flora pamantului?". Va rog sa scrieti si motivele pentru care considerati acea sursa ca fiind cea mai nociva, sa explicati ce credeti ca este de facut - la scara mica si/sau la scara mare si sa ne impartasiti si noua experienta voastra legata de acea sursa de poluare, daca este cazul.


Cartea din fata mea poate fi a ta! Nu exista raspunsuri corecte sau gresite, voi aprecia raspunsurile originale. Iar cel care va avea o parere interesanta, inedita sau va pune problema poluarii intr-o maniera originala, dupa cum spuneam, pe data de 18 iunie va castiga "ABC-ul gradinaritului. Peste 600 de sfaturi si sugestii pentru gradinarii amatori" de Etienne Blouin, editata la Polirom.

Eu am pus la bataie un premiu in valoare de 438.000 lei, voi trebuie sa puneti la bataie ideile legate de subiectul dezbatut!

Peste 5 zile voi anunta castigatorul! Mai aveti inca timp sa comentati!

3 comments:

Rosii 2.0 spunea...

schimba tema blogului. griul asta "miroase" a poluare :D nu e "green" deloc. :)

Unknown spunea...

Mihai, mi-am facut si un blog separat, de testat template-uri. Si tot testez de ceva vreme si nimic! Nu am gasit niciuna care sa imi placa sau care sa mearga. Asa ca m-am decis sa ma apuc de invatat limbajul html. Asta daca nu gasesc in curand o tema buna si functionala. :)

Ceska777 spunea...

Care credeti ca este sursa de poluare care distruge cel mai mult fauna si flora pamantului?

Buna intrebare: eu zic ca OMUL e sursa majora de poluare... inteleg prin asta INDUSTRIALIZAREA cu toate consecintele ei. Sigur ca nu pledez sa ne intoarcem in comuna primitiva la stadiul de culegatori si vanatori, mici cultivatori de porumb, grane etc. Dar multe din consecintele dezvoltarii economice (globale) sunt si (mai ales)negative. Deseurile, dejectiile, modul de exploatare haotica a resurselor naturale "rod" pana la epuizare planeta. Sper sa ne trezim, sa nu ajungem din Planeta Albastra planeta gri din Univers sau sa disparem de tot....

PS Cred ca intelegeti multi dintre voi si apreciati satisfactia avuta cand culegi o rosie mandra, crescuta bio, un castravete dicotiledonat din gradina proprie, niste capsuni parfumati. Sigur nu ii vom avea iarna si nici primavara/vara prea devreme ci la timpul lor. Toate au venoie de timp numai Planeta Albastra nu mai poate astepta.....

Trimiteți un comentariu

 

Copyright © 2009 Blog Director de Gradinarit
Designed by csstemplatesmarket
Converted to Blogger by BloggerThemes.Net