luni, 13 iulie 2009

Inscriere in concursul BDG

BDG respinge aceasta inscriere in concurs! Cel putin a doua fotografie este luata din colectia personala a altei persoane si nu este o fotografie realizata de catre participantul la concurs, Nicolae.

Pentru a participa in concurs sau pentru a trimite fotografii in afara concursului, trebuie sa aveti drept de autor pe fotografiile postate, adica voi sa fiti autorii acelor fotografii sau sa aveti drept de folosinta a lor (de exemplu, a fotografiat sotia/sotul sau ati fotografiat gradina unor prieteni).

Concurs sau nu, blog personal sau site, Blog Director de Gradinarit va descuraja tot timpul preluarea altor fotografii sau informatii de pe alte site-uri, fara acceptul autorului si/sau mentionarea sursei!!

Dupa cum ati vazut, la rubrica "Stiati ca...", am preluat informatii de pe alte doua blog-uri. In prealabil, am cerut acceptul autorilor si apoi am mentionat de unde am preluat acele lucruri.


Multumesc fetelor care au remarcat asemanarea cu o alta gradina si astfel au realizat ca fotografia si gradina apartine altcuiva! Plus link-ul cu dovada.




Am primit inca o inscriere la sectiunea 2 a concursului nostru! Nicolae, din Brasov, mi-a trimis 3 fotografii cu gradina de legume, pentru ca acest gen de gradini ii plac cel mai mult si ii aduc aminte cu drag de anii copilariei, din curtea bunicilor. Noi ii multumim pentru participare! Va las cu fotografiile realizate de el.

O mica mentiune: nu conteaza ce subiecte alegeti sa fotografiati, conteaza doar ca fotografiile sa aiba legatura cu pasiunea noastra comuna, gradinaritul. Nu se vor premia cele mai frumoase gradini, cele mai frumoase flori, ci fotograful daniel:photography, cel care ofera premiile sectiunilor 2 si 3 din concurs, va alege fotografiile cele mai reusite din punct de vedere tehnic (compozitie, realizare, lumini etc.). Fiind vorba de realizari ale unor fotografi amatori, nu va fi extrem de aspru, dar va alege un castigator! :)








8 comments:

Corina spunea...

O gradina de legume ca la carte, impresionant.
Felicitari proprietarului.Asa,frumos, ingrijit,irigat, vezi mai rar.

David Octavian spunea...

Nicolae din Brasov din pacate,a cam furat pozele.Sau cel putin una.Cea din mijloc este a Elisei.Stiu sigur pentru ca ii cunosc foarte bine gradina.Si,daca vrei ,ea iti poate confirma.
Este pacat ca trebuie sa fure ca sa participe.De ce nu si-a pozat un ghiveci din casa.Ca tot despre plante era si ala macar era al lui.
Rusine.

David Octavian spunea...

Apropo,probabil ca si celelalte 2 sunt tot din alte parti,caci se cunoaste ca nu este aceeasi gradina.
Imi pare rau ca a trebuit sa dau eu vestea,dar nu ma pot abtine cand vad chestii din astea.Cam vad negru inaintea ochilor.

starsgates spunea...

http://elisagradinameadevis.wordpress.com/2009/05/28/in-gradina/, aici e poza de care vorbea victoria.
De fapt, este a elisei, pe ea trebuie s-o înscrieţi în concurs.

Corina spunea...

E foarte interesant ce remarcati. Atunci, nu inteleg de ce s-a inscris. E o enigma.Pentru ca, premiul este un montaj cu pozele pe care le are , in numar mare, din colectia personala. Ar fi dorit un film cu pozele din radina altcuiva?
Oamenii sunt tare ciudati.

Unknown spunea...

Multumesc pentru vigilenta!

Inscrierea lui Nicolae va fi respinsa.

Anonim spunea...

Acum am vazut si eu poza Elisei furata. Este pacat, unii oameni muncesc din greu ca sa aiba asemenea gradini si constata cum altii isi insusesc cel putin teoretic munca lor, incercand sa mai castige si premii din asta...

maryanne spunea...

nu inteleg cum unii se pot lauda cu munca altora.Ce satisfactie poti avea?intr-adevar,este gradina elizei ,pe care o vizitez zilnic si nu as putea s-o confund.

Trimiteți un comentariu

 

Copyright © 2009 Blog Director de Gradinarit
Designed by csstemplatesmarket
Converted to Blogger by BloggerThemes.Net