joi, 30 iulie 2009

O noua inscriere in concursul BDG!































O dubla inscriere in concursul BDG din partea Corinei! Ea mi-a trimis mai multe fotografii si s-a inscris astfel in cursa pentru castigarea premiului oferit de catre daniel:photography - un slideshow de 10 minute cu fotografii din colectia personala. Totodata, a primit automat un discount de 10% la orice sedinta foto outdoor achizitionata pana la sfarsitul anului de la daniel:photography.

Ii doresc si ei "Succes!" la tragerea la sorti de vineri, 31 iulie. Fotografiile ei le puteti admira chiar de la inceputul acestui post.



V-am spus ca mai aveti doar 3 zile sa va inscrieti in concurs? Astept si un alt post, ca Adriana sa aiba un competitor in cursa pentru castigarea primei sectiuni! :)

7 comments:

LAURA spunea...

PAI PUTEM SA NE INSCRIEM LA TOATE CONCURSURILE?

Unknown spunea...

Da, Laura, te poti inscrie la toate cele 3 sectiuni. Daca imi trimiti un post si inca cateva fotografii, esti inscrisa in sectiunea 1 si participi la tragerea la sorti ce are ca premiu cartea "ABC-ul gradinaritului" si primesti automat un discount de 10% la o sedinta foto outdoor achizitionata de la daniel:photography pana la sfarsitul anului. Astept post-ul si restul de fotografii, mai ai timp pana maine seara.

laura spunea...

am trimis pozele si articolul. sper ca le ai primit

Unknown spunea...

Nu am primit nimic, pe ce adresa ai trimis?

Corina spunea...

Mentionez ca pozele sunt de la mine din gradina.

diana spunea...

De-abia acum raspund invitatiei tale de a inscrie si blogul meu pe acest director. Este un domeniu care ma atrage, dar eu nu ma pot lauda decat cu plantele de apartament, neavand inca o gradina. Blogul meu este cassinatura.blospot.com

Anonim spunea...

Felicitari Corina,pozle tale sin de mare acuraete si bne alese ;deci foooooooarte frumoase.
Felicitari inca odata.

Trimiteți un comentariu

 

Copyright © 2009 Blog Director de Gradinarit
Designed by csstemplatesmarket
Converted to Blogger by BloggerThemes.Net