marți, 14 iulie 2009

Update inscriere concurs BDG

Am incercat sa las 2 comentarii pe blog-ul Elisei, de unde Nicolae a luat fotografia cu numarul 2. Se pare ca ceva nu a functionat. Asa ca scriu aici...

Spuneam in primul mesaj ca imi pare rau. O fotografie a fost luata de pe blog-ul ei, fara ca Nicolae sa aiba acceptul proprietarei si fara sa mentioneze ca nu este a lui.

Elisa a insinuat ca as avea eu vreo legatura, datorita faptului ca am avut o divergenta acum ceva vreme, mai mult decat atat a spus ca organizatorul (adica eu, dar ea nu vrea sa imi pronunte numele si nici nu vrea sa intre aici sa faca trafic!!) ar trebui sa verifice daca fotografiile sunt furate sau nu.

Din pacate, avand in vedere ca pe fotografii nu este trecut nimic care sa ateste copyright-ul si nici blog-ul ei nu este protejat de site-uri gen Copyscape, cum sunt ale mele, nu am cum sa impiedic o inscriere si nici nu am cum sa verific daca un post trimis la concurs sau o fotografie apartin participantului sau nu.

Fiecare trebuie sa isi asume responsabilitatea in cazul unor probleme, iar eu nu am nicio problema sa probez ca intr-adevar am primit o inscriere de la Nicolae din Brasov. Am datele lui de contact si mail-ul. Evident ca nu le voi face publice. Dar ele exista.

Mai mult decat atat, in momentul in care am aflat de la Victoria ca fotografia a fost preluata fara acordul autorului, i-am trimis imediat un mail lui Nicolae si l-am eliminat din concurs.

Lumea Internet-ului este mare si, ca si in viata, nu toate persoanele care intra in ea sunt ghidate de principiile de corectitudine, bun-simt, buna-credinta, de care cei mai multi tin cont.

3 comments:

David Octavian spunea...

Ai dreptate Silvia,cand spui ca nu toti oamenii sunt corecti.
Dupa cum am scris si la Elisa,eram sigura ca vei remedia problema.
Nu stiu de ce este Elisa asa de pornita impotriva ta si nici nu mi-am permis sa ii cer detalii,daca ea a refuzat sa isi expuna motivele aversiunii.Insa eu te cunosc ,cred eu,destul de bine,si sunt sigura ca daca ai fi stiu de la bun inceput ca pozele nu ii apartin domnului in cauza,nu le-ai fi acceptat in concurs.
Te pup.Si pe Mariuca o pupam.

Unknown spunea...

Doar ea are ceva impotriva mea... :) Am invitat-o sa se inscrie in BDG si ea mi-a raspuns arogant ca nu are nevoie de niciun director, ca are 916 vizitatori pe zi! Aici http://elisagradinameadevis.blogspot.com/2009/03/gradina-1-10-iulie-2008.html poti gasi discutia purtata. De atunci nu am mai discutat niciodata, nu i-am mai lasat niciun mesaj si nici ea mie, dar reactia ei ai citit-o ieri. De la o simpla invitatie, la care putea raspunde simplu "multumesc, nu ma intereseaza" pana la raspunsul elaborat, culminand cu ceea ce a spus ieri, cum ca eu am furat poza si am postat-o sub un nume fictiv!!!!!!!!!

Mie chiar imi pare rau ca s-a nimerit ca poza furata sa fie chiar a ei, ca acum are motive sa arunce vorbe urate in mine si in BDG. Mai bine fura una de-a mea, heheheh!

Corina spunea...

Silvia, sa nu-ti para rau de nimic. N-ai facut nimic rau si , care-i problema? Oamenii judeca dupa capul lor, e treaba lor ce gandesc. Nu trebuie sa argumentezi tu ce fac altii.
Daca Elisa considera ca tu i-ai furat poze, ca sa-ti dai un premiu, care de fapt nici nu are o asa valoare extraordinara, nu castiga nimeni o masina, e perceptia ei.
Ma asteptam sa fie o divergenta pentru niste poze extraordinare, dar asa sunt copilarii.Eo gradina frumoasa, ordonata, cu multe legume,de toate felurile, dar pozele nu sunt exceptionale.Ce discutii fara sens.Tu ti-ai cerut scuze, ai descalificat concurentul, gata, e bine sa ne vedem de gradinarit si de pozele noastre cu flori.Aici e un loc pentru frumos.

Trimiteți un comentariu

 

Copyright © 2009 Blog Director de Gradinarit
Designed by csstemplatesmarket
Converted to Blogger by BloggerThemes.Net