sâmbătă, 1 august 2009

DECERNARE PREMIU CONCURS BDG

Taa-naaaa! Avem 2 castigatori ai concursului lansat de BDG!

Avand in vedere ca Adriana a fost singura care a participat in cadrul primei sectiuni si mi-a trimis un post despre cactusi, ea este castigatoarea premiului pus in joc: cartea "ABC-ul gradinaritului" de Etienne Blouin, oferita de April 16. Cartea are valoarea de 428.000 lei si am cumparat-o pentru a o oferi premiu la concursul BDG anterior. Castigatoare de atunci, April 16, a dorit sa o ofere premiu la acest concurs, pentru ca a considerat ca au fost mai multe raspunsuri originale, nu numai al ei. Ii multumesc inca o data pentru oferirea premiului!

Adriana, te rog sa ma contactezi pe mail pana duminica seara, 2 august, sa punem la punct detaliile legate de adresa, taxe postale si modalitate de expediere.

In cadrul sectiunii a doua au participat 4 concurente. Tragerea la sorti a desemnat o castigatoare. Glumesc, glumesc! Castigatoarea acestei sectiuni a fost desemnata de catre daniel:photography, fotograful care a oferit premiul. Aceasta esteeeeee... Corina!! Corina, ultima inscrisa in concursul BDG, demonstreaza ca ultimii vor fi cei dintai. Fotografiile au fost apreciate datorita compozitiei deosebite (exemplu fotografia cu pantofiorii de copil pe ponton), datorita diversitatii (nuferi, stanjenei, apa, trandafiri), folosirii luminii naturale in mod fericit si alegerea unor "subiecti" interesanti.

Corina, te rog si pe tine acelasi lucru, sa ma contactezi pe mail pana duminica, 2 august, sa stabilim detaliile legate de primirea premiului, un slideshow de 10 minute cu fotografii din colectia personala, pe fundal muzical, realizat si oferit de catre daniel:photography.

Daca nu putem lua legatura pana duminica, vom stabili amanuntele cand ne intoarcem noi din concediu, dupa data de 15 august.

Fotograful a decis! Toate cele 4 participante care s-au inscris in sectiunea 2 vor primi automat un discount de 10% la orice sedinta foto outdoor achizitionata pana la sfarsitul anului de la daniel:photography. Pentru a beneficia de aceasta sedinta, va rog sa il contactati pe fotograful implicat in acest proiect la adresa office[at]danielphotography.ro.

Felicitari celor doua castigatoare! Ati facut impresie si va multumesc ca ati acceptat provocarea BDG si ati participat la concursul acesta!

Felicitari si celor care nu au castigat un premiu! Lor le multumesc pentru ca, si cu ajutorul lor, cititorii nostri au avut de castigat!


Va astept si la concursul urmator, dar pana atunci, maine vom avea un post scris tot de Adriana si voi anunta inscrierea unui membru in cadrul comunitatii Blog Director de Gradinarit!

Apoi voi intra intr-o mult asteptata si meritata vacantaaaaa!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

 

Copyright © 2009 Blog Director de Gradinarit
Designed by csstemplatesmarket
Converted to Blogger by BloggerThemes.Net