luni, 14 iunie 2010

Un nou membru BDG si un nou concurs!

Astazi vreau sa ii urez "Bun Venit!" Oanei, Peisagista BDG-ului.

Blog-ul ei este absolut interesant, cu informatii diverse, de la legislatie pana la parcuri pentru nevazatori, de la ingradirea parcurilor pana la distrugerea lor...

O primim cu bratele deschise si deschid, cu aceasta ocazie, sezonul concursurilor BDG!

Inspirata fiind de ultimul articol al Oanei, m-am gandit sa lansez un concurs cu premii.

Ca atare, va astept pana pe data de 1 Iulie, pe adresa de mail cunoscuta (blog.director.gradinarit[at]gmail.com), propunerile concrete legate de parcurile din Romania. Ce parcuri doriti sa schimbati, modernizati, modificati? Care sunt aspectele care va deranjeaza? Ce va deranjeaza cel mai mult? De ce? Cum ati dori sa fie un parc in viziunea voastra?

Va rog sa atasati fotografii realizate in parcurile de care povestiti si sa exemplificati cu ajutorul lor. Minim 3 fotografii sunt necesare.

Premiile?

1. Voucher cu discount 20%, valabil pentru orice produs cosmetic natural Soap Mill comandat in perioada 2 Iulie - 31 August 2010.
2. Voucher cu discount 10%, valabil pentru orice produs cosmetic natural Soap Mill comandat in perioada 2 Iulie - 31 August 2010.
3. Trei mini sapunuri naturale Soap Mill, ambalate in saculet organza, perfecte ca si marturii la nunta si botez sau pentru calatorii.

Astazi deschid oficial concursul. Va doresc tuturor succes!

Tragerea la sorti va avea loc pe data de 1 Iulie, la ora 18.00.

2 comments:

Jacky Chan spunea...

˙ʎןıɯɐɟ ɹnoʎ ɹoɟ ƃuıʇǝǝɹƃ ɯɹɐʍ

˙ǝɔıu sʞooן ƃoןq ɹnoʎ
¿noʎ ǝɹ ʍoɥ 'puǝıɹɟ ʎɯ oןןǝɥ

Anonim spunea...

Bună Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhispercom sau un email radiowhispercom@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

Trimiteți un comentariu

 

Copyright © 2009 Blog Director de Gradinarit
Designed by csstemplatesmarket
Converted to Blogger by BloggerThemes.Net