joi, 26 martie 2009

Despre Blog Director de Gradinarit

Ai un blog despre gradinarit si vrei sa te lauzi cu realizarile tale in gradina? Noi ne-am dorit sa cream o comunitate de pasionati intr-ale gradinaritului, care sa ofere, dar sa si ceara sfaturi, care vor sa isi impartaseasca informatiile pretioase cu alti iubitori de flori, plante sau copaci sau care vor sa ne arate fotografii incredibile realizate in gradini mirifice.


Vrem sa ne mandrim ca suntem iubitori de plante si flori, de natura si frumos, si vrem sa convingem alti pasionati - amatori sau nu - sa isi creeze un blog cu tema principala gradinaritul si sa se inscrie in Blog Director de Gradinarit!


Dar chiar daca nu ai un blog despre gradinarit, ne poti vizita pagina de Facebook si site-ul oricand, pentru ca vei gasi tot felul de informatii interesante. BDG exista chiar si pentru gradinarii care nu au blog, dar ne impartasesc aceeasi dragoste: natura.

Comunitatea noastra a strans prieteni cu o pasiune comuna, gradinaritul! Descopera-le gradinile si viziteaza-le universul virtual pentru a te delecta cu fotografii si detalii inedite!

1 comments:

Anonim spunea...

foarte interesant,,,

Trimiteți un comentariu

 

Copyright © 2009 Blog Director de Gradinarit
Designed by csstemplatesmarket
Converted to Blogger by BloggerThemes.Net