marți, 16 iunie 2009

BURSA Blog Director de Gradinarit


Comanda acum rizomi de Lacramioare:
10 lei / bucata

Taxele de transport se achita separat: 10 lei Posta Romana sau 20 lei curier rapid. Citeste aici despre aceste minunate flori si bucura-te de ele in gradina ta, la un pret excelent!



Daca te-ai inscris in Blog Director de Gradinarit sau nu, BURSA iti sta la dispozitie!

Cu un simplu e-mail si fara sa te coste nimic, poti lasa anunturi legate de schimburi de seminte / flori, vanzare / cumparare de plante sau pomi, articole gratuite pe care le oferi cititorilor nostri, adica orice are legatura cu pasiunea noastra comuna, gradinaritul.


Precizeaza in mail care este oferta sau cererea ta, daca vrei sa fii contactat prin intermediul BDG (toate datele de contact vor fi confidentiale) sau cum anume poate ajunge persoana interesata la tine. Totodata, orasul din care trimiti coletul, numarul de bucati pus la dispozitie, perioada valabilitatii anuntului si modalitatea de expediere. Toate taxele postale, daca este cazul, vor fi achitate de cel care beneficiaza (gratuit sau nu) de produse.


Daca ai intrebari sau nelamuriri privind functionarea BURSEI Blog Director de Gradinarit, trimite un mail pe adresa blog.director.gradinarit [at] gmail.com.

3 comments:

Martinette spunea...

Cand Gingasia vorbeste de purici se refera la afide sau altfel de daunatori? Incerc sa identific niste "purici" foarte mici si albi care tes o panza fina pe frunze si sufoca plantele. Vreo idee?

Unknown spunea...

Nu stiu la ce se refera, dar o poti intreba pe site-ul ei.

Daca ai pune niste fotografii, poate ar fi mai usor de identificat.

Corina spunea...

Acela e un paianjen. Cel mai bine se combat cu o saptamana de dusuri dimineata foarte devreme insistand pe dosul frunzelor. In ultima instanta, pentru a nu pierde planta, un acaricid,care se procura de la magazinele fitosanitare.

Trimiteți un comentariu

 

Copyright © 2009 Blog Director de Gradinarit
Designed by csstemplatesmarket
Converted to Blogger by BloggerThemes.Net