luni, 8 iunie 2009

O cerere de la un cititor

Am primit un e-mail de la un cititor, care doreste sa cumpere plante de apa pentru un helesteu artificial.

Daca cineva il poate ajuta, astept un mail pe adresa din dreapta, cu date de contact, firma, locatie sau numar de telefon.

Va multumesc!


Am fost plecati pana la Bran pentru o noapte, de ieri de la pranz pana in seara aceasta, asa ca de-abia maine vine si articolul promis.


Mai aveti 10 zile la dispozitie pentru a participa la concursul nostru! Detalii gasiti in sectiunea din dreapta.

6 comments:

Rosii spunea...

pai se fac de la sine... mai ales matasea broastei :D

april16 spunea...

in realitate lucrurile nu sunt chiar atat de simple ...iar achizitionarea plantelor acvatice chiar e o problema, multe din magazinele noastre de profil neavand aceste plante in gama comercializata.


O solutie simpla o constituie popularea baltii cu specii de plante luate din diverse balti (butomus, stanjenei, papura, trestie)- eu cam asa am procedat, caci in afara de un nufar pe care l-am cumparat din tara si unul adus de afara altceva nu am mai gasit la momentul in care am construit iazul (2006, toamna).

Cum inteleg insa ca cititorul nostru nu doreste sa apeleze la plantutele din balti, avand un helesteu destul de mare pe care vrea sa il populeze cu pesti si are temerea ca ar putea aduce diverse boli din baltile cu pricina, i-am facut o recomandare pe blogul meu, la articolul la care mi-a lasat comentariul, nu scriu aici numele magazinului.http://ganduriravasite.wordpress.com/2009/03/23/povestea-iazului-din-gradina-mea/Daca stie altcineva alte magazine sau locuri de unde se pot achizitiona plante de iaz, va rog mult daca puteti sa imi spuneti si mie.Acum m-ar interesa un lotus, de exemplu .

Silvia spunea...

April, iti multumesc mult ca te-ai implicat si l-ai ajutat pe cititorul nostru!

Nici eu nu am gasit informatii legate de achizitionarea plantelor de apa, de aceea am apelat la voi!

Voi citi articolul tau, ca suna interesant!

Rosii 2.0 spunea...

redirectioneaza-l catre Mariana ( http://amenajari-gradini.blogspot.com/2009/06/intretinerea-iazului.html ). Poate ea stie mai multe detalii.

Silvia spunea...

Multumesc, Mihai. I-am trimis un mail cu adresa blog-ului.

Anonim spunea...

www.totalgarden.ro gasiti aici tot ce va doriti inclusiv numere de contact.

Trimiteți un comentariu

 

Copyright © 2009 Blog Director de Gradinarit
Designed by csstemplatesmarket
Converted to Blogger by BloggerThemes.Net