joi, 10 martie 2011

Noutati BDG

O comunitate linistita in ultima perioada. Va invit cu drag sa trimiteti articole, fotografii si sa va implicati, deoarece numai asa putem oferi informatii pretioase celor care sunt la inceput si nu numai. Din punctul meu de vedere asa se construieste o comunitate puternica, o comunitate care are un singur scop comun, gradinaritul.

Stiu ca toti suntem presati de timp si de griji, as vrea sa fac chiar eu un pas in fata in acest nou an, mai ales ca suntem la inceput de primavara, asa ca sper sa va delectez cat de curand cu un articol interesant si... la moda.

Pana atunci, va anunt ca mai avem doi noi membri. Primul dintre ei este George, cu micul sau blog http://www.gradina-mea.com/. Va invit sa il descoperiti, deoarece are informatii utile si necesare, care vor fi cu siguranta inmultite.

Al doilea este Attila, cu doua blog-uri despre piscine naturale si sfaturi de intretinere a gradinii, http://piscinenaturale.blogspot.com/ si http://sfaturipentrugradini.blogspot.com
Extraordinare blog-uri si excelente informatii pentru iubitorii de frumos. 

Sa le uram "Bun Venit!" in comunitatea BDG!

1 comments:

radiowhisper.com spunea...

Buna Seara!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper – un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi luăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

http://www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!

Trimiteți un comentariu

 

Copyright © 2009 Blog Director de Gradinarit
Designed by csstemplatesmarket
Converted to Blogger by BloggerThemes.Net