joi, 24 octombrie 2013

Concurs SemintePlante si BDG


Ce lalea alegi? Noua ne este greu sa ne decidem la o anume culoare sau o anumita forma. Wikipedia ne spune ca sunt 75 de specii de lalele in toata lumea, iar daca adaugam si soiurile hibrid, cu siguranta avem in jur de 150 de varietati. Albe, mov, negre, rosii, galbene, de foc, portocalii, roz... cate si mai cate!


Stim ca cele mai apreciate lalele provin din Olanda si ca gradinile de acolo aduna milioane de vizitatori. Faimoasele gradini Keukenhof de langa Amsterdam isi deschid portile pentru doar 2 luni pe an, o vizita acolo fiind absolut obligatorie pentru orice iubitor de flori, frumos si culoare. Acolo veti gasi unele dintre cele mai spectaculoase covoare de lalele, dar si multe alte minunatii. Parcul insumeaza peste 7 milioane de bulbi de flori in exterior si nenumarate altele in pavilioane.




Si pentru ca, dupa cum spuneam, cele mai reusite lalele provin din Olanda, astazi dam startul unui nou concurs, marca BDG.

SemintePlante, magazin online de seminte profesionale de legume, articole si accesorii de gradinarit, atat profesionale cat si hobby are pentru voi

200 de bulbi de lalele originari din Olanda.

Concret, concursul consta in trei pasi simpli:

1. like paginii SemintePlante de pe Facebook

2. like paginii Blog Director de Gradinarit pe Facebook si

3. comentariu pe pagina BDG de Facebook "am dat like", pentru a va putea contoriza participarea si a putea avea datele voastre de contact.

Dupa ce v-ati asigurat ca ne urmariti paginile si ca ati lasat comentariul pe pagina noastra, sunteti inscrisi automat in concurs.

SemintePlante ofera 20 de premii, prin tragere la sorti, fiecare premiu constand in 10 bulbi de lalele (selectie aleatorie).

Termenul limita pentru inscrieri este 15 noiembrie, la timp pentru a primi premiul si a il planta. :) Astfel, la primavara veti avea cel mai frumos covor de lalele in propria gradina!

Castigatorii vor fi anuntati de catre noi pe Facebook si vor fi contactati in maxim 10 zile de la inchiderea inscrierilor. Premiile vor fi expediate de catre prietenii nostri, prin curier rapid sau Posta Romana (in functie de localitatea de domiciliu).


0 comments:

Trimiteți un comentariu

 

Copyright © 2009 Blog Director de Gradinarit
Designed by csstemplatesmarket
Converted to Blogger by BloggerThemes.Net