luni, 26 iunie 2017

Ce să adaugi grădinii tale astfel încât să o iubeşti

Sursă foto: startrekmeshes.com

Deşi îţi consideri grădina frumoasă, ştii sigur că mai sunt lucruri de îmbunătăţit la ea. Adaugă-i lucruri minunate şi trece totul printr-o analiză profesionistă sau lasă pe altcineva să facă acest lucru pentru tine.

Sursă foto: fineartamerica.com

Bazează-te pe instinct fără să te gândeşti la costuri. Aspectul financiar poate fi adus în discuţie după aceea. Gândeşte-te la grădina de vis şi la ce-i lipseşte celei care se întinde în faţa ta în fiecare zi.

Sursă foto: pinterest.com

Dacă nu îţi plac florile, cel mai probabil nu le înţelegi sau nu ai avut parte de flori care să îţi ofere doar o privelişte lejeră şi o prospeţime subtilă.

Sursă foto: Pinterest.com

Feeria vizuală trebuie însoţită de funcţionalitate - aşa că faţada unei clădiri trebuie făcută în funcţie de nevoia de izolare şi de alte particularităţi, şi abia în plan secund trebuie să se decidă asupra formelor şi culorilor.

Sursă foto: houzbuzz.com

În grădini, aleile trebuie să şerpuiască, să fie drepte şi geometrice, dar să permită vizualizarea punctelor cheie ale grădinii în timp ce permite deplasarea către căile de acces în curte şi în casă sau în magazie / garaj.

Sursă foto: curbed.com

Specialiştii în amenajările exterioare şi de faţadă cunosc reguli de amenajare exterioară a curții ce nu pot fi ignorate. Acestea nu vor concura cu preferinţele tale, ci se vor asocia cu ele pentru a se obţine rezultatul impus de norme şi dorit de tine, în acelaşi timp.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

 

Copyright © 2009 Blog Director de Gradinarit
Designed by csstemplatesmarket
Converted to Blogger by BloggerThemes.Net