joi, 16 aprilie 2009

Primul Premiu Blog Director de Gradinarit!

In urmatorul post cu tema gradinarit, dupa Paste, voi discuta despre tipurile de sol care se gasesc la vanzare in Romania si cum va ajuta fiecare in gradina. Propunere venita tot din partea Ralucai.

Pana atunci, va astept pe BURSA Blog Director de Gradinarit cu oferte sau cereri! Daca va doriti o anumita planta sau daca doriti sa oferiti cuiva in dar sau contra-cost o anume floare, este suficient sa trimiteti un e-mail pe
blog.director.gradinarit@gmail.com. Mai multe amanunte gasiti in sectiunea "BURSA".

Vreau sa urez "Bun Venit!" noului membru al comunitatii noastre, Catrinel. Ea se temea ca blog-ul ei nu este potrivit pentru Blog Director de Gradinarit, pentru ca nu abordeaza in mod exclusiv subiecte legate de plante si flori. Dar cum in celelalte posturi vorbeste tot despre o floricica, Andrei, baietelul ei, o primim cu bratele deschise!

O noua sectiune va lua fiinta dupa Paste si va invit pe toti sa contribuiti la aceasta: "Stiati ca...". Primele informatii sunt oferite de catre aceeasi Raluca, membrul nostru cel mai activ.


Pe aceasta cale, o anunt pe Raluca ca a primit un premiu. Iata-l!




Totodata, Raluca, o sa te rog sa iti alegi o litera de la A la Z si vei primi, pe langa diploma, si un premiu din partea Blog Director de Gradinarit: descrierea tuturor florilor de gradina care incep cu acea litera. Paginile respective, scanate, vor ajunge in mail-ul tau in jurul datei de 1 Mai. Ele fac parte din cartea "Expert in cultivarea florilor" - Dr. D. G. Hessayon (colectia "Expert..." despre care am vorbit in acest post).

FELICITARI!

2 comments:

Cristina spunea...

Paste Fericit si tie, sau poae n-am pus acordul cum trebuie, 'si tu', ca inca se ureaza... ;) :))

Pentru un alt subiect legat de flori, mi-a atras atentia iasomia, o planta recunoascuta pentru parfumul incantator al florilor, dar... si pentru proprietatilor medicinale. Se pare ca multe din plantele care se regasesc in gradinile moderne de fapt faceau parte din trusa medicinala a bunicii. Propun un subiect pe aceasta tema: Gradina moderna - trusa medicinala a bunicii. SI am inceput deja sa strang materiale... Cred ca va fi primul meu articol aici :) Wish me luck!

Unknown spunea...

Hristos a Inviat!

O idee extraordinara! Lumea foloseste tratamentele naturiste sau se gandeste la ele numai cand celelalte variante nu au functionat. Exact cum spuneai si tu pe noul blog, http://de-alegurii.blogspot.com, pana si scortisoara, banala scortisoara, are o gramada de proprietati si se foloseste in diverse combinatii.

Astept cu mare nerabdare articolul, pe mail, ca sa il public rapid, sa afle toti cititorii Blog Director de Gradinarit ce putem gasi in trusa medicinala a bunicii!

Wish you luck!

Trimiteți un comentariu

 

Copyright © 2009 Blog Director de Gradinarit
Designed by csstemplatesmarket
Converted to Blogger by BloggerThemes.Net